L'ANIVERSARI DE LA LUCIA

Avui és l’aniversari de la Lucía i el vol celebrar amb els seus millors amics el Mario i la Carla. Per berenar, el Mario arriba amb el seu camió verd. I gràcies al camió han pogut carregar tot el menjar que la Lucía ha comprat amb la llista que va fer. Desprès van pujar al camió del Mario  i, amb ganes de divertir-se, tot tocant la botzina se’n van molt lluny del poble fins a un lloc tranquil. Per exemple a una muntanya. Allà  van posar un mantell  i Lucía preparà  uns entrepans de pernil dolç i formatge . També prenen empanades, begudes i fruita fresca.
El Mario va dir:
-estem passant una tard molt bonica.
Mentrestant el Mario i la Carla és deien acudits i reien.
El Mario tenia una mascota que era un gos i la Carla tenia un gat que es portava bé amb el gos d’en Mario i com els dos eren entremaliats es  van menjar tota la fruita. El Mario animava el berenar amb el soroll de la seva trompeta quan la Lucía va agafar unes flors. Carla aprofita per dir li al Mario
 -aquesta nit li farem una sorpresa a la Lucía quan tornem al poble.
Carla, Mario i les  petites mascotes comencen a preparar la festa sorpresa per aquella nit. Agafen els instruments que estaven guardats i els van portar a la casa i van guarnir  el camió. Mes tard quan  la Lucía va sortir a fora  li van donar una sorpresa.
Els seus amics, que estaven amagats li van dir:
-felicitats Lucía !!!!!
I tots  van cantar ,ballar  etc. tota la nit.  I com no sabien què fer van acabar fent una festa de pijames i s’ho van passa molt bé .


Lucia Adell