EL LABERINT

Goku es un noi de 22 anys, cabells marrons i ulls negres. En Gohan és el seu fillde 12 anys i cabells negres. El seu germà en Goten té 7 anys i ulls grans. El malvat Broli cabells curts i verds i en Link és un noi de 13 anys amb una espasa.

Fa molt i molt de temps un noi amb el nom de Goku
de 12 anys es va enfrontar contra la fi del món en la seva  millor forma. Era en Broli, el guerrer legendari! Per sort, el va derrotar. El van distreure i en Goku va fer el puny del drac i el va tancar al lloc secret del laberint. Uns anys després, en Goku es fa gran i més fort...

Decideix entrar al laberint a buscar les 7 boles de drac. Es troba un guardià i li diu: “Hi han 9 nivells: el primer nivell és passar el laberint, el segons nivell és lluitar contra el dolent suprem, al tercer nivell busques la primera bola de drac, al quart nivell, la segona bola de drac... I així fins a nou nivells. En Goku va arrencar a córrer pel laberint que era d’herba. 
Finalment va traspassar el laberint, va trobar un altre laberint on en Goku havia de trobar en Broli. La batalla va ser impressionant. El Broli tirava boles verdes i en Goku feia “Kames”.


Al final, en Goku va sortir victoriós fent el puny del drac. Va rescatar a en Gohan, el seu fill, i en Goten. De sobte, sent un riure: Ha, ha, ha!!!! En super Janenva ha tornat en Broli. En Goku està tancat en una gàbia. En Broli i en super Janenva els estaven masacrant, però en Goku s’allibera. En Goku, en Gohan i en Goten busquen les set boles de drac i les troben. Demanen un desig: que hi hagi pau al laberint per sempre. 

Laia Parramón