LA PRINCESA VALENTA

La princesa Maria és una noia molt maca, rossa, amb els ulls blaus que estima molt els animals. Ell viu amb els seus pares, el rei Alexandre un home molt seriós i amb la seva mare la reina Laura que és una bona dona molt dolça i comprensiva.
La princesa Maria anava pel bosc xerrant amb els animals que eren els seus amics, quan de cop i volta va veure una bruixa lletja i terrible que volia agafar-la.
Maria molt espantada va  començar a córrer mentre cridava als seus pares, quan estava a punt d' agafar-la es va girar i es va enrecordar d'un conjur de màgia que li va a ensenyar el ma del castell i amb aquestes paraules es va fer invisible: 1,2,3 desapareixeré per què sóc molt llesta 1,2,3 tornaré quan la bruixa ja no em molesta.

Va tornar al Castell i el seu pare Alexandre que era molt gran i molt fort va agafar a la bruixa per un peu li va donar tres voltes per l'aire i la va llençar al volcà mentre Maria va anar de pressa al costat de la seva mare. D'aquesta manera Maria va demostrar que l'edat no importa per ser valentia.

Maria Barco